Éjszakai mosható pelenka csomag kölcsönzés

Vélemény írása a termékről

Nehéz a döntés a különféle éjszakai belsők között? Ezzel a csomaggal egyszerre 4 fajta éjszakai pelenkabelsőt is kipróbálhatsz.
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 4,5 )
2.
2020.08.11 14:56
 - Juci
Juci
2020.08.11 14:56
Nagyon klassz csomag! Nagyon sokat olvastam az egyes éjszakai pelenkákról, hogy melyik milyen, mit tud, kinek ajánlott, stb. Ezzel a csomaggal pedig volt lehetőségem élesben is kipróbálni. Kiderült, hogy amiből az olvasottak alapján többet is vettem volna, nekünk egyáltalán nem jó, amire viszont nem is gondoltam volna, az meg szuper. A foxos szállítás nagyon jó és a Zöld úton csapata, szinte azonnal választ kaptam a kérdéseimre, kéréseimre.
1.
2020.08.03 10:25
 - Gresz Zsanett
Gresz Zsanett
2020.08.03 10:25
Szuper válogatás éjszakai pelenkázáshoz. Többféle fazont és töltetet tudtam kipróbálni, és kiderült mi az, ami nem tetszik, és mi az, amiből be szeretnék tárazni. Amit hiányoltam a csomagból: leírás a pelenkákról (miután szétszedtem a belsőket, nehéz volt összeválogatni, hogy mi mihez tartozik), plusz mosási útmutató. Ezenfelül egy email értesítés a 10 nap lejártáról is hiányzott, nem tudtam pontosan mikor vettem át a csomagot és mikor kell visszaküldenem. Az egyszerűsített visszaküldés a Foxposttal szuper!