Éjszakai mosható pelenka csomag kölcsönzés

Éjszakai mosható pelenka csomag kölcsönzés
Nehéz a döntés a különféle éjszakai belsők között? Ezzel a csomaggal egyszerre 4 fajta éjszakai pelenkabelsőt is kipróbálhatsz.
3 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Gyakran előfordul, hogy a nappal jól bevált kombinációk éjszaka nem működnek, hiszen ha a baba jól alszik, és nem kell éjjel pelenkát cserélni, akkor jóval hosszabb időt kell kibírnia a pelenkának. Éjszakára mi a pelenkabelsőket ajánljuk, amit PUL külsővel vagy akár gyapjú külsővel is kombinálható. 

Az éjszakai csomagban 4 féle belső található, így többfajtát is ki tudsz próbálni, hogy nektek melyik a legjobb. 

A csomag tartalma:

1 db Petit Lulu maxi night éjszakai nadrágpelenka

1 db Anavy egyméretes pelenkabelső

1 db Bambi Roxy egyméretes éjszakai pelenka belső

1 db LitteLamb bambusz pelenka belső (9 kg alatt vagy 9 kg felett)

1 db Petit Lulu külső

1 db LittleLamb külső

Megjegyzésbe írd bele, hogy hány kg súlyú a babád, hogy a Little lamb pelenkából jó méretet küldjünk. 

Kölcsönzési idő: 3990 ft/10 nap

Amennyiben szállítási módként a foxpostot választod, akkor 10 nap után a korábban kapott nyitókóddal ingyen visszaküldheted nekünk a csomagot. 

Vélemények
Átlagos értékelés:
( 4,5 )
2020.08.11 14:56
 - Juci
Nagyon klassz csomag! Nagyon sokat olvastam az egyes éjszakai pelenkákról, hogy melyik milyen, mit tud, kinek ajánlott, stb. Ezzel a csomaggal pedig volt lehetőségem élesben is kipróbálni. Kiderült, hogy amiből az olvasottak alapján többet is vettem volna, nekünk egyáltalán nem jó, amire viszont nem is gondoltam volna, az meg szuper. A foxos szállítás nagyon jó és a Zöld úton csapata, szinte azonnal választ kaptam a kérdéseimre, kéréseimre.
2020.08.03 10:25
 - Gresz Zsanett
Szuper válogatás éjszakai pelenkázáshoz. Többféle fazont és töltetet tudtam kipróbálni, és kiderült mi az, ami nem tetszik, és mi az, amiből be szeretnék tárazni. Amit hiányoltam a csomagból: leírás a pelenkákról (miután szétszedtem a belsőket, nehéz volt összeválogatni, hogy mi mihez tartozik), plusz mosási útmutató. Ezenfelül egy email értesítés a 10 nap lejártáról is hiányzott, nem tudtam pontosan mikor vettem át a csomagot és mikor kell visszaküldenem. Az egyszerűsített visszaküldés a Foxposttal szuper!