Ingyenes kiszállítás már 20 ezer forinttól 

Zöld Úton - Környezetbarát termékek

Átlagos értékelés:
4.5 (6 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Lilla Lévay
2022.05.10
Kedvenc pelusunk lett a bambino mio külsője, a husis combos babámra nagyon szépen illeszkedik, puha így nem nyomja meg és kevesebb betéttel is sokáig bírja:)
Vida Bogi
2022.05.06
Valahogy hamar kicsi lett.. amúgy tök jó kis forma. Viszont ami naaaagyon rossz, hogy a tépőzárak csücskei a pullon át is szétcsiszatolták a jányom bőrét :( kivágtam az anyagot, hogy lekerekítsem a tépőzárat.
Dorina
2022.05.06
Nagyon jó minőségű külső, egyszerű használni. Babám kicsit combosabb, volt már külső, ami megnyomta a combját, de ez egyelőre kényelmesnek tűnik. A minták pedig szuperek!
Horváth - Szikszai Zita
2022.05.06
Imádom a mintáját. Nagyon jó fazon, combszárnyas, jól tömhető. A saját BM mikrós betéttel nagyon jól működik. Az 1-es méretet sokáig tudtuk használni. A 2-es méretet viszont szinte nem... Mert addigra már szétficánkolta a gyermek a betét kombinációt pelenkázás közben. Lehetne newborn méret is belőle.
Hinterauer Réka
2022.05.06
Nagyon gyorsan szárad, átlagos testalkatú babára tökéletes, combszárnyas, így jobban illeszkedik. Sok töltetet elbír, én alváshoz szeretem legjobban.
Tóth Vera
2020.12.02
Nagyon szeretjük a Bambino Mio külsőket. Kb 3,5 kg-tól volt igazán kényelmes, most 6 kg körül is tökéletes. A tépőzárja elég széles, de nem zavaró, a pul nagyon puha. Szeretem, hogy elől a hasnál is van kis részen gumi, így szebben illeszkedik,.
Csak ajánlani tudom ezt a pelust! :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza