Ingyenes kiszállítás már 20.000 forinttól. 

Zöld Úton - Környezetbarát termékek

Blog

MAMA KOALA 2.0 TAPASZTALATOK

Zöld Úton
Zöld Úton
2021.10.30 11:06
MAMA KOALA 2.0 TAPASZTALATOK

A legnépszerűbb zsebes pelenkánk, a Mama Koala pár hete a korábbi vásárlói tapasztalatokat figyelembe véve piacra dobta a Mama Koala 2.0-as új dizájnú pelenkát. Mik a legfőbb különbségek, s ami talán még izgalmasabb, mik az első tapasztalatok az új dizájn használata során.

A tényszerű különbségek a korábbi Mama Koala dizájnhoz képest:

  1. Elől 3x4 patentsor, így már 4 méret állítható be a még jobb illeszkedésért
  2. Derékrésznél plussz egy patent, a még biztosabb tartásért. Eddig derékrésznél csak 2 db patent volt, most a harmadik patent biztosítja, hogy biztosan ne tudjon kifordulni az anyag a derékrésznél.
  3. Új, megerősített kialakítás a pocaknál
  4. Zseb anyaga választható. A korábbi verzió mindig velúr szövetből készült, a 2.0-nál már választható az AWJ anyag is, ami egy szuper nedvesség elvezető képességgel bír. Az AWJ anyagot tipikusan sport ruházatnál használják, kicsit lyukacsos az anyaga.

Az alább pedig egy vásárlónk, Kádas Dorottya véleményét olvashatjátok:

„Mama Koalát használunk és gondoltam megosztom a tapasztalatokat az új verzióról hátha segítség lehet. Pont azokat a kis apróságokat javították, amik miatt nem éreztem eddig tökéletesnek:

  • A méret állíthatóságnál szuper, hogy van egy új patent sor, mert a réginél pont a kettő közt lett volna ideális. Ezzel tökéletes, ha a felső sort patentolom.
  • Ez az új belső, lyukacsos anyag egyszerűen szuuuper! A kisfiam nem igazán „szereti” a másik anyagot, valahogy pelusozásnál látszik rajta, hogy nem jó, de ezzel meg semmi nincs mocorgás, nyafi, tényleg semmi, ezért úgy érzem, hogy megtaláltuk a számunkra legjobb megoldást.

Az az igazság, hogy már majdnem feladtam a mosizást, de csak nem tudtam és még egy utolsó próbát tettem ezzel, mert a férjem a Mama Koalát szerette a legjobban és most nagyon úgy tűnik, hogy működni fog. Úgyhogy hatalmas öröm ez nekem.”

Ha szívesen megosztanátok Ti is az első tapasztalatokat, akkor szívesen várjuk a véleményeteket.