Ingyenes kiszállítás már 20.000 forinttól. 

Zöld Úton - Környezetbarát termékek

Mendiwell patentos csónakos mosható pelenka, koala (M-es méret)
Mendiwell patentos csónakos mosható pelenka, koala (M-es méret)
6 500 Ft 
5 000 Ft
23

Mendiwell patentos csónakos mosható pelenka, koala (M-es méret)

Egyedi tervezésű, mosható patentos csónakos pelenka kivehető csónakkal

Raktáron
6 500 Ft 
5 000 Ft
Kezdete: 2024.06.11   A készlet erejéig!
Kedvezmény 23
Megtakarítás 1 500 Ft
Részletek

A termék kiváló minőségű patenttal készül, derékpántja 2-2 patentsorral állítható méretre. Derék részén hátul gumis a tökéletes illeszkedésért, a hátsó patentok a két anyagréteg között helyezkednek el.

Ajánlott méretek:

XS: 5 kg-ig S: 5-7 kg M: 7-10 kg L: 9-13 kg XL: 13 kg felett

Minden gyermek más és más, ezért a megadott kg értékek tájékoztató jellegűek, a gyerekek egyedi testi adottságaitól és az épp felhasznált anyagok rugalmasságától is függ a méret.

ANYAG:

Külső: Pamut jersey és pamut futter. A derék pántok dupla anyagból készülnek. A hátsó pánt minden esetben két réteg pamut futterből, az első pánt pedig egy réteg futter és egy, a dekoranyaggal megegyező anyagrétegből áll. A pelenkák ülepe/ dekorja egy rétegből áll, ami szintén lehet pamut jersey vagy futter.

Csónak: Poliuretánnal laminált poliészter kelméből, puha szegőgumival és patenttal készül.

KEZELÉS:

Külső: Legfeljebb 40 fokon mosóhálóban mosható, fehéríteni tilos (nátrium perkarbonát használata tilos), vegytisztítani tilos. Vasalni alacsony hőfokon megengedett (ügyelve a patentokra melyek hő hatására megolvadnak). Alacsony hőmérsékleten lehet szárítógépben szárítani (de ez rövidítheti az élettartamot)

Csónak: Maximum 60 fokon gépben mosható, 800 fordulat/perc fordulatszámon lehet centrifugázni. Mivel a termék patenttal készül ezért fontos kiemelni a helyes patentozási rutin jelentőségét. A patentok szétválasztásakor mindig a műanyag részeket kell megfeszíteni hogy szétpattanjon a két oldal, TILOS a textil anyagot húzni!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek