Naturcleaning - Cudy illat,- és allergénmentes mosogatószer koncentrátum 1 liter

Naturcleaning - Cudy illat,- és allergénmentes mosogatószer koncentrátum 1 liter

A Cudy illat,- és allergénmentes mosogatószer egy foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, vegán, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes és biológiailag jól lebomló koncentrátum kézi mosogatáshoz. A szőlőmagolaj kivonatnak köszönhetően ápolja, regenerálja a bőrt, PH-semleges, nem tartalmaz allergén anyagokat. Természetes összetevőkből készül (kukoricaolaj, kókuszolaj).

1 090 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

A meleg víz önmagában is zsíroldó hatású, csak annyi mosogatószert használjon, amennyi szükséges. A koncentrátumot hígítsa fel 2-5-szörösére. Ne mosogasson folyó vízben. 

Ne hagyjon mosogatószert a flakonban, az utolsó használat során öblítse ki vízzel. Öblítés nélkül akár két mosogatásra való anyag is rátapadhat a flakon falára.

Összetevők: nemionos felületaktív anyag 5-15%; anionos felületaktív anyag <5%; amfoter felületaktív anyag <5%; szőlőmagolaj; phenoxyethanol. Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESTÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha szemirritáció nem múlik el:orvosi ellátást kell kérni. Tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kérjük használj a lakóhelyén működő hulladékgyűjtési rendszert.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés