Éjszaka az állatkerben - társasjáték

Éjszaka az állatkerben - társasjáték

Pagony kiadó, 2020

Ajánlott korosztály: 7-12 éve

Játékosok száma: 2-4 játékos

Játékidő: 30 perc

Megdörzsölöd a szemed és körülnézel. Sötét van és hideg. Hova kerültél? Hamarosan rájössz, hogy az éjszakai állatkertbe csöppentél! A ropogó hóban sétálva felismered a bejáratot a jegesmedvékkel, a tavat, a nagy sziklát, de az állatok nincsenek sehol. Helyettük különféle lényekkel találkozol. Egyikük szóba is elegyedik veled, hogy a segítségedet kérje. Egy küldetést kell teljesítened, amihez átnyújt egy állatkert-részletét ábrázoló térképet. Ez alapján, érintve az állatkert bizonyos pontjait, el kell jutnod küldetésed végső állomásához. A feladat könnyűnek tűnik, de a felbukkanó furcsa lények és az állandó hóvihar megnehezíti a tájékozódást. Szerencsére ha figyelsz, és megjegyzed az utad állomásait, sikerülhet a küldetésed. Ezalatt a többiek is az állatkertben bolyonganak. Vajon ki éri el elsőként a célját?

A játék célja, hogy elsőként jussatok el a kis térképetek utolsó helyszínére. De vigyázat! Különféle galád lények és egy hirtelen hóvihar teljesen összezavarhat utatok során. Szerencsére barátaitok pár kincsért cserébe szívesen segítenek.

A többi játékosnak is ugyanaz a célja mint neked. Vajon ki lesz a gyorsabb?Tartalom: 1 játéktábla, 18 memórialap, 1 hóviharjelző, 4 hátizsák, 4 térkép, 4 segédlap, 24 színes fakocka, 4 bábu, játékszabály

5 990 Ft
Vélemények
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés