Culla di Teby próbacsomag

Culla di Teby próbacsomag
Culla di Teby próbacsomag
Culla di Teby próbacsomag
Culla di Teby próbacsomag
Culla di Teby próbacsomag
Culla di Teby próbacsomag

A Culla di Teby csónakos pelenka egy Olaszországban készült pelenka, amit úgy alakítottak ki, hogy nagyon puha és könnyű legyen kisbabád bőrén. A kettős zárórendszer biztosítja, hogy semmi se szivárogjon ki a pelenkából.

A próbacsomag tartalma:

 

sizes

10 990 Ft
Részletek
Vélemények
Részletek

A tesztcsomaggal kipróbálhatod, hogy milyen a Culla di Teby pelenka. 

A csomag tartalma:

Csónakos pelenka jellemzői:

  • Anyaga: puha jersey, ami elasztikus pamutból készült, ami követi babád mozgását, és a legérzékenyebb babapopsinak is kényelmes
  • tanúsítvány: Ökotex standard 100 I. osztály
  • csónak: gombokkal leválasztható PUL csónak. A gombokat úgy rejtették el a szövetben, hogy nem érintkeznek a bőrrel, így nem nyomják meg azt!
  • szárítás: gyorsan szárad a szabad levegőn, de szárítógépbe is beteheted
  • dereka: a has körüli elasztikus anyagnak köszönhetően extra puha
  • sokféleképpen felhasználható: textil vagy prefold pelenkával, saját Culla di Tebby betétekkel, ezenkívül úszópelenkának is kiváló
  • mosás: 40 fokon

 

Az eldobható betétek magja tiszta, hipoallergén cellulóz, ami nincs kezelve optikai fehérítővel, klórral, vagy más kémiai anyaggal. Műanyag-, klór-, latex- és Tbt mentes, emellett gyanta- és ragasztómentes annak érdekében, hogy minél kíméletesebb legyen a bababőrhöz.

A mosható nedvszívó betét belső rétegei mikroszálas anyagból készültek, így rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkeznek. Két külső rétege közül az egyik oldala mikroszálas, a másik oldala pedig bambusz frottír. Eldöntheted, hogy a szárazontartó oldala vagy a puha bambusz oldala érintkezzen a baba bőrével. 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés