Baboma AIO pelenka, 2 bambusz betéttel, rózsaszín

Baboma AIO pelenka, 2 bambusz betéttel, rózsaszín

A Baboma pelenkái a születéstől a szobatisztaságig kitartanak (3 kg-tól egészen 16 kg-ig), amit a tépőzár és a patentok tesznek lehetővé. A combnál lévő speciális gumírozásnak köszönhetően pedig mindig illeszkedik a kisbabák testéhez.

A pelenka tartalmazza a külsőt és a két darab két rétegű bambusz betétet, melyet könnyen a pelenkába patentolhatsz. Ha szeretnéd, használhatod más betétettel vagy prefolddal is. Nagyon sokat pisilő babáknak pedig a 3 rétegű bambusz betétet is javasoljuk hozzá. 

Betét nélkül is megvásárolható csak a külső. 

Magyar termék.

7 500 Ft
Részletek
Vélemények
Részletek

A pelenka dupla réteg PUL-ból készült, ami lehetővé teszi, hogy a babák bőre lélegezzen, de ne engedje át a nedvességet. A belső PUL rétegnek köszönhetően pelenka cserélésekor elég csak a betéteket kicserélni és a PUL réteget letörölni. 

A combszárnyas gumírozás biztosítja a pontos illeszkedést a kisbabák testéhez. 

A ruhák védelme érdekében mosáskor a pelenkák hátuljában elrejtett tépőzárat az első tépőzárral illeszd össze, hogy megóvd a többi ruha anyagát. Az elrejtett zseb abban segít, hogy a tépőzár ne érintkezzen viselés közben a kisbaba bőrével, így garantáltan nem fogja irritálni.

Mosás: 60°C

Összetételdupla réteg PUL (100% poliészter és poliuretán)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés